perjantai 11. elokuuta 2017

Kesäpastaa pekonilla tai ilman


Tästä ruoasta minulla ei ole teille näyttää kuvaa valmiina.
Se jotenkin jäi vahingossa ottamatta ja nyt ruoka on syöty kaikki :(.
Mutta sen voi teille todeta, että hyvää oli ja toistekin meinaan tätä herkkua tehdä.



Tähän herkulliseen pastaan laitoin:

2 tomaattia
1 kevätsipulin varsineen
2 avokadoa 
150 g pakaste parsannuppuja
1/2 fetakuutiota
1/2 kasvisliemikuutiota
vajaa 1 tl ruususuolaa
1 tl mustapippuri rouhetta
1/2 tl chilirouhetta
1 rkl soijakastiketta

keitettyä pastaa ja 1 dl pastan keitinlientä

Lihaa haluavat voivat tosiaan tähän pastaan ripotella pekonia, jonka tein uunissa.
On meinaan helppoa murentaa uunissa tehty pekoni eri kulhoon ja haluavat saavat lisätä pastaansa.



Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
Jätä se pikkuisen raaáksi.
Paista pannulla sipulisilppu ja kaada hetkenpäästä joukkoon myös tomaatit sekä pakasteiset parsan nuput.
Nostele keitetty pasta ja keitinliemi kasvisten sekaan ja lisää loput ainekset.
Mausta.
Anna ruoan muhia hetki niin että feta sulaa kastikkeeksi ruoan sekaan.

Jos haluat ruoasta lihaisamman voit toki lisätä pekonia, broilerisuikaleita tai miksei possunsuikaleetkin käy tämän ruoan kaveriksi.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta..en olekkaan koskaan lämmittänyt tuota Fetaa..pitääpä kokeilla:) Mukavaa viikonloppua sinne💕☀️

    VastaaPoista
  2. Taan niin mukava ohje kotikiireessä tehtäväksi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)