kotiliesi

perjantai 5. toukokuuta 2017

Curryinen broileri-nakkikastike riisillä


Tuo Atria se osaa aina yllättää.
Nyt kesän korvalla kauppoihin tulee herkullisia broileri-nakkeja myyntiin.
Minä kerkisin jo ensi maistiaisille ja tuote on mielestäni hyvä.
Makkaraa en paljoa kesän aikana ostele, mutta nämä nakit olivat juuri niin curryisen/hunajaisia, kun tuotteen päällä lukee.
Nämä taitavat päästä meidän ostoslistalle tavallisen makkaran tilalle.



Tänään sain loppujenlopulta siivottua kasvihuoneen kesä kuntoon.
 Nyt saa vain odottaa lämpöä ja hienoja kelejä, että uskaltaa istuttaa ensimmäiset vihannekset kasvihuoneelle.
Samaan tarmon puuskaan tuli leikattua aralia maantasalle.
Hoidokit veivät reippaina risuja kompostiin ja lupasin siitä hyvästä hoidokeille jäätelöt päivän välipalalla.
Juu, luitte aivan oikein täällä tosiaan käytetään lapsityövoimaa surutta hyväksi :)


CURRYINEN NAKKIKASTIKE:

1 pkt curry/hunaja nakkeja
1 sipuli
1 rkl currya
2 tl kurkumaa
1/2 dl vehnäjauhoja
6 dl vettä
2 rkl smetanaa
2 rkl makeaa chilisoosia
1 tl ruususuolaa
2 rkl ketsuppia

Leikkaa nakit pieniksi paloiksi (ja varo, ettei käy niin muin minulle melkein yksi kokonainen nakki meinasi huveta leikatessa omaan suuhun). Niin oli herkullisen makuisia nämä nakit :)
Pilko sipuli ja ruskista nakkien kanssa padassa.
Lisäsin curryn jo tässä vaiheessa pataan.
Kaada ruskistuneen nakki/sipuli seoksen joukkoon vehnäjauhot ja anna niiden hieman saada väriä.
Kaada joukkoon vesi ja sekoita hyvin, ettei kastikkeeseen jää paakkuja.
Lisää loput ainekset ja anna kerran kiehahtaa.

Meillä tämä kasti tarjoiltiin riisin ja vihannessalaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)