maanantai 18. helmikuuta 2013

Seipiilo


 Kyllä oli hoidokit ihmeissään aamulla, kun oli tullut uusia leluja. 
Olin pessyt margariinirasian, hillopurkin, sinappipurnukan ym.
ruokakippoja ja laittanut viikonlopun aikanan lelunurkkaukseen.
Olin ajatellut, että kauppa tai koti leikkiin ovat omialtaisia, mutta lapsetpas tekikin niistä soittimia ja kasasivat välillä kaikki torniksi.
Mutta pääasia, että hauskaa on.




Tämän päiväinen ruoka oli taas kerran näitä helppoja ja hyviä herkkuja.
Vaatimattoman näköistä, mutta niin herkullista arki ruokaa.
Ja mikä parasta taas löytyi yksi ruoka, johon voi käyttää eiliset perunamuusin tähteet.

5-7 dl perunamuusia
2 sipulia
1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
2 dl juustoraastetta
1/2-1 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
mustapippuria

Ruskista puoliksi viipaloidut sipulit pannulla voissa ja masuta suolalla ja mustapippurilla laita joukkoon myös ruohosipuli silppu.
Laita uunivuoan pohjalle puolet perunamuusista ja sei palat päälle. Mausta kalatpalat sitruunapippurilla ja kaada  sipuliseos kalojen päälle.
Kaiken tämän päälle nostele loppu perunamuusi ja muusin pinnalle juustoraaste.
Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.



6 kommenttia:

  1. Seilaatikko on hyvää, ja helppo pyöräyttääkin. Pitäisi useammin tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille kaikille kommenteistanne.
    Chef Jones, katsotaan nyt otanko haasteen vastaan. Viimme kertainenkin otti niin koville.

    VastaaPoista
  3. 172 dl ruohosipulia? Tuossahan menee ikä ja terveys kun tuon määrän hienontaa;)

    VastaaPoista
  4. Kiitti Chef Jones, noita kirjoitusvirhe paholaisia aina sattuu.
    Onneksi on tarkka nälöisiä lukijoita.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)