keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pienet raejuustopannarit



Nannelle kiitos, kun tulit lukijaksi sivuilleni.

Ei ole pieneen mieleenikään tullut valmistaa pannareita raejuustosta. 
Nyt sekin ilo on koettu ja herkulliseksi havaittu.
Juusto tekee pannarista ihanan rapeaa.
Kananmunat ja leivinjauhe pullistavat näitä pannareita hieman tavallisia pannareita enemmän, joka tekee pannarin ulkonäöstä todella kauniin.
Ohje löytyy uusimmasta kotivinkistä.

Tänään aurinkokin taas pilkahteli taivaalta ja teki mielen niin keväiseksi ja iloiseksi.
Olimme lasten kanssa ulkonakin monta tuntia. 
Ruoka ja välipalakin maistui sitä paremmalla syyllä.


3 kananmunaa
200 g raejuustoa
3 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
voita paistamiseen

marjahilloa

Yhdistä kananmunat, raejuusto ja maito.
Sekoita kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa, lisää joukkoon myös suola.
Sekoita  kuivat aineet kananmuna massan joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
(Itse lisäsin taikinaan vielä hieman maitoa, mutta ei ole pakollista.)
Paista taikinasta pieniä pannareita lettupannulla.
Kaada 1/4-1/2 dl yhteen lettupannun syvennykseen, sillä taikina turpoaa kypsyessään.
Tarjoile marjahillon kanssa.

4 kommenttia:

  1. Nam, minä olen ihan liian laiska paistamaan pannareita, vaikka muksut tykkäisivät niistä kovin.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Sarppu, enpä minäkään usein
    jaksa paistella, mutta nyt kyllä kannatti. Oli niiiin hyviä.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana blogi sinulla!!! :) Löysin nyt vasta tämän, ja olen jo aivan koukussa!! :) Ja aika monta reseptiä on jo "pakko-kokeilla" -listalla!!!
    Mukavaa kevään odotusta!!

    VastaaPoista
  4. Näitä tein heti iltapalaksi, kun näin ohjeesi. Lapset tykkäsivät paljon niiden rapeudesta. Olin vain laiska ja tein ne paistinpannun kokeiseksi. Näin pääsin helpommalla. ;)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)