sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Naudantäyslihapihvit parmesaanilla


Huh huh, että voi ihminen olla puhki, mutta onnellinen. 
Olemme Ukkoseni kanssa pilkottu koko päivä klapeja.
Mitä nyt syötiin välillä. Ukkoseni lämmittämä sauna odottaa voipuneita saunojia. Sitten vain raukeana sohvan nurkkaan köllöttämään ja katsomaan teeveetä, vai kutsuuko sänky heti puoleensa?

Tänään ruoaksi laitoin pikaiset naudan täyslihapihvit ja munakokkelia sekä perunamuusia.

200 g naudanpaistijauhelihaa
1/2 dl paahdettua sipulia
1 dl parmesaani raastetta
1/2 tl mustapippuria 
1/2 tl sormisuolaa

Sekoita jauhelihan joukkoon kaikki ainekset ja anna makustua tunti jääkaapissa.
Laita paistinpannulle nokare voita ja tilkkanen öljyä.
Painele kostutetuin käsin ohuen ohuita pihvejä jauhelihamassasta.
Paista ne kypsiksi kummaltakin puolelta noin 4 minuuttia per puoli.
Nauti herkullisista pihveistä perunamuusin ja raikkaan salaatin kera.



2 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta tuo parmesaani pihveissä, testaukseen menee! :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)