kotiliesi

maanantai 11. helmikuuta 2013

Maukas uunikala


TERVETULOA LUKIJAT JASKA JOKUNEN JA JAANA.

Heräilin tänään taasen neljältä ja katselin parit ruoka-ohjelmat nauhalta ja kudoin. Sekä tein tämän uunikalan ja leipää yms.
Kalasta tuli kyllä todella, miun maun mukkaan oleva resepti.
Olen ennenkin huomannut, että sweet & sour-ateriakastikkeet sopivat, kuin nenä päähän kasvisten kanssa, niinpä nytkään ei tarvinnut pettyä.
Kalan kaveriksi voi laitella, mitä kaapista löytyy. Minullakin nahistunut tomaatti ja fetan pala ovat lisänä vain, että sain tähteitä kulumaan.
Ruoka on itsessään nopea valmistaa, eikä tarvitse suurempia kommervenkkejä saadakseen herkullisen lopputuloksen.
Alla kuva paistoksesta ennen uuniin menoa.

1 pkt 400 g  pakaste seitä
1 tl suolaa
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl kalamaustetta
1 pss pakaste kasvissuikaleita
1 tomaatti
nokare fetajuustoa
1-2 dl sweet & sour-ateriakastiketta
2 dl kermaa
1/2 dl juustoraastetta

KALAN PÄÄLLE:
tilliä

Sulata kala kohmeiseksi.
Leikkaa se osiin.
Kaada kasvissuikaleet uunivuoan pohjalle ja kalanpalat upotetaan kasvisten joukkoon.
Mausta ja laittele päälle muut ainekset. Kaada päälle kerma ja ripottele pinnalle juustoraaste.
Sitten vain tilliä pintaan ja uuniin 175 asteeseen noin 50-60 minuutiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)