kotiliesi

torstai 28. helmikuuta 2013

Kasvis- ja broileri nuudelivokit


TERVETULOA JOUKKOOMME AADA.
 
Tykkään näistä, nopeista sekä muunneltavista resepteistä.
Tämän ruoan laitoin puoliksi ja jätin toisen puolen kasvis versioksi, jota itse söin ja toisen broilerilla, jota sitten muut söivät. Ja kaikki olivat enemmän, kuin tyytyväisiä.

Vanhin tytöistä on vielä mahataudin jälki mainingeissa ja kuumettakin tuntuu olevan.
Onneksi hoidokki rintamalla on ollut viikko todella helppo. Tänäänkin oli peräti neljä lasta hoidossa ja nekin lähtivät kolmeksi kaikki pois.
Huomenna on vieläkin helpompaa, kun lapsia on peräti kaksi kappaletta ja lähtevät myös loman viettoon kesken päivän.


Yläkuvassa on kasvisvokki ja tämä keskimmäinen kuva onkin kana versiosta otettu.

n.10 cm pala inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
1/2 punaista chiliä
200 g kiinankaalia
2 rkl öljyä
1 pss (450 g ) vokkivihanneksia
(1-2 brilerin rintapalaa)
200 g nuudeleita
3 rkl soijakatiketta
2 dl sweet & sour ateriakastiketta

Kuori inkivääri ja valkosipulin kynnet, poista chilistä siemenet.
Leikka inkivääri pieniksi viipaleiksi, hienonna valkosipuli ja chili.
Suikaloi kiinankaali.
Kuumenna öljy vokkipannussa.
Kuullota inkivääriä, valkosipulia ja chiliä hetki ja lisää vokkivihannekset.
Paista broileri versiota tehdessäsi rintapalat kypsäksi toisella pannulla ja anna jäähtyä sen verran, että saat leikeltyä ne suikaleiksi ja kaadettua vokkiin.
Keitä nuudeleita muutama minuutti kiehuvassa vedessä ja valuta. Lisää yhdessä kiinankaalin kanssa vokkipannulle.
Paista vokkia hetki sekoitellen ainekset sekaisin.
Mausta soijakastikkeella sekä sweet &suor ateriakastikkeella.


2 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään tästä sun blogista! Ihania ja mutkattomia ohjeita arkeen, niin lasten ja kuin aikuistenkin makuun. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka mukavaa, kiitos Herkkuhovi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)