kotiliesi

lauantai 23. helmikuuta 2013

Juustogratinoidut nachot


Tänään söimme makaronilaatikon loput ja tälläistä super herkullista gratiinia.

Kävin tänään taasen tankkaamassa jääkaappimme täyteen
eli kauppa reissua pukkasi päälle.
Tarttui sitten mukaan myös kintaita ja sormikkaita, mielestäni laatu hintaan alle viisi euroa pari.
Kyllä on taas muori innoissaan, kun saa halvalla.
Tytöt meni heti ulos testaamaan hanskojaan.
Ostin myös pitkästä aikaa itselleni ristikkolehden ja Ukkoselleni sudokuita, joista hän pitää.
On illaksi ajattelemista ja funtsittavaa ja taka-ajatuksena on tietenkin se, että on syy soitella Mumskulle, kun ei itse keksi millään sanaa.
Meillä kun Mumsku on oikea ekspertti noissa ristikoissa.

200 g nachoja tai maissilastuja
1 punainen paprika
5 tomaattia
1 prk valmista salsa kastiketta
100 g juustoraastetta

Levitä nachot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Leikkaa paprika ja tomaatit pieniksi paloiksi. Ripottele ne nachojen päälle. Sitten vain salsa kastike pintaan ja juustoraaste vielä päälle niin ruoka on uunia vaille valmis. 
Gratinoi 225 asteessa uunissa ylätasolla 10-15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja nachot saavat väriä pintaan. 
Tarjoile guacamolen kanssa.


9 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä gratiinia.Tuoksu tulee tänne asti.

    VastaaPoista
  2. Gratiini on kyllä yksi suosikeistani ja varsinkin kukkakaali-parsakaaligratiini.

    VastaaPoista
  3. Kiitos viesteistä, täytyykin kokeilla kaaligratiinia.

    JaanaElina.Olisit tullut maistamaan, eihän se ole kivaa vain tuoksutella.

    Sarppu: tuota täytyykin kokeilla tuntuu niin herkulliselta.

    VastaaPoista
  4. Parsakaaligratinia oli meillä. Aivan ihanaa, lapsetkin tykkää.

    VastaaPoista
  5. Nuo nacot onminulleihan vieras juttu.... :O( Taytyy googlata.... ;O) Kivoj aristikontäyttötuokioita..Itse en hallitse moista aivojumppaa ollenkaan. Minull aon niin suppea kai tuo sanavarasto,ettei näillä taidoilla pitkälle pötkisi tuossa hommelissa.

    VastaaPoista
  6. Moikka, löysin blogisi sattumalta ja nyt seuraan sitä säännöllisesti, mahtavia herkkuja ja hyviä juttuja :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos teille kaikille kommenteista:

    Anonyymi:
    Parsa on meidän perheen herkku usein sitä laittelen ruokiin.Täytyypä koittaa gratiinina pelkästään, meillä kun on aina ollut kalaa joukossa.

    Saga:
    Ei huolta täällä on kanssa sanat hakusessa, mutta yritän silti.

    Tyttökuitenkin:
    Kiitos kiitos, ihanaa saada lisää lukijoita ja kuulla myönteitä palautetta.
    Yritän jatkaa samaan malliin.

    VastaaPoista
  8. Meillä tätä herkkua tehdään aina kun perheen nuoriso on kotosalla. Paprikan tilalla meillä siivutetaan mukaan reilusti punasipulia, sopii tosi hyvin ... ja äiskä yrittää joka kerta saada johonkin kulmaan muutaman jalapenon viipaleen, mutta muihin se ei uppoa!!

    VastaaPoista
  9. Ai ai, kiitos anonyymi. Uusi ihana ohje tätä täytyy ehdottomasti kokeilla.
    Vielä kerran kiitos sinulle ohjeesta.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)