tiistai 12. helmikuuta 2013

Fetalla täytetyt tomaatit



Mukavaa laskiaistiistaita lukijat.

Nyt pulkat ja kelkat esiin ja laskettelemaan. 
Ilmakin on siihen tarkoitukseen, niin omiaan.
Hernekeittokin jo porisee liedellä ja odottaa nälkäisiä syöjiä.


Taas kerran sen totesin, että yksinkertainen on niin hyvää.
Aina ei täydy vääntää mitään gurmee ateriaa, saadakseen maittavaa ruokaa.
Niinpä nytkin tomaatit vain puoliksi ja ota siemenet pois tomaatin puolikkaista. Lisää tomaatti kupin sisään paloitellut fetan palaset.
Tinjamia pinnalle ja sormisuolaa. Sitten vain uuniin 175 astetta ja 15-20 minuuttia niin tomaatit on valmiita syötäväksi. 
HUOM:
Anna jäähtyä hetki ettet polta suutasi.
Herkkusienet ovat tutuakin tutummalla ohjeella tehty eli sienen kansta pois sulatejuustoa sisään ja kääri pekoniin ja ovat valmiit uuniin.
Nämä lisukkeet pääsivät lautaselle eilisen kalapaistoksen kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)