kotiliesi

torstai 7. helmikuuta 2013

Avokadoa salsalla


Taas on saatu uusi lukija joukkoomme, kiitos siitä kuuluu Ritvalle.

Meidän eilinen iltapalamme oli täytettyjä avokadoja salsalla.
Ohje on Ideakeittiön ja taasen kerran ei voi sanoa muuta, kun herkullista oli.
Kummatkin vetelimme Ukkoseni kanssa suruitta kolme avokadon puolikasta eli tänään saamme vielä herkutella kumpainenkin yhdellä puolikkaalla.
Tähän ohjeeseen olisi kuulunut ranskankermaa, mutta itse laitoin kermaviilillä ja sopi todella hyvin niinkin.

SALSA:
 1 sipuli
2 tomaattia
1 vihreä paprika
2 tl sitruunan mehua
ripaus suolaa, mustapippuria ja chilijauhetta

4 avokadoa
sitruunameuhua
1 dl kermaviiliä (ranskankermaa)
1/2 tl pippurisekoitusta

Leikkaa sipuli ja tomaatti sekä paprika pieniksi.Sekoita salsan ainekset keskenään.
Puolita avokadot ja ota kivi pois. Voitele avokadon pinta sitruunmehulla tummumisen välttämiseksi.
Kaivetta ruokaveitsellä avokado kuoresta irti.
Laita salsaa avokadon kiven koloseen ja sitten kermaviiliä ja taas päälle salsaa. 
Mausta vielä pippurisekoituksella.
Laita jääkaappiin, nämä herkut kannattaa syödä kylmänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)