kotiliesi

lauantai 23. lokakuuta 2010

Täytetyt patongit


Tämä menee nyt ihan herkutteluksi koko blogi mutta tälläinen oli meidän eilen iltainen iltapala. Hyvin teki kauppansa.

1 pkt esipaistettuja patonkeja
3 dl kinkkurouhetta
150 g viherpippurisulatejuustoa
100 g valkosipulituorejuustoa
2 dl juustoraastetta
1 kananmuna

Halkaise patongit niin että ne jää pohjasta kiinni. Lado kinkku ja juustot viiltoon. Vatkaa muna rikki ja kaada se viiltoon.
Paista uunissa 200 asteessa niin että juustot sulaa ja patonki tummuu.
Tarjoile salaatin kera.

1 kommentti:

  1. Pakko tehdä iltapalaksi lämpimiä leipiä, kun ei patonkia talosta löydy. Näyttää niin herkulta!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)